Twitter u dobësua për shumë përdorues në mbarë botën

Ndërprerja filloi të enjten rreth orës 3 të pasdites dhe u duk se zgjati rreth 30 minuta.

Monitoruesi i faqes në internet DownDetector regjistroi mijëra raporte nga përdoruesit që përjetojnë vështirësi në lidhje.

Përqendrimi më i lartë i raporteve erdhi nga Japonia, sipas një harte ndërprerjesh. Përdoruesit në Mbretërinë e Bashkuar, Hollandë dhe SHBA raportuan gjithashtu çështje me shërbimin.

Twitter ka rregulluar problemin që u pamundësoi përdoruesve qasje nga mbarë bota.