Apple do të vendos mbi 100 emoji të rinj në iOS

Softueri i ri, iOS 14.2 u lëshua për zhvilluesit duke zbuluar shumë fytyra të reja.

Një fytyrë me syze, fytyrë e qeshur me një lot, fytyrë e neveritur, një bumerang dhe çaj flluskë, janë përfshirë në azhurnimin e fundit, transmeton lajmi.net.

Kafshët e tjera të paraqitura përfshijnë një ari polar, një vulë, si dhe brumbuj, buburreca dhe krimba.

Apple gjithashtu ka shtuar më shumë variacione në emoji që më parë nuk kishin llogari për gjininë. Kjo përfshin një grua dhe një burrë të veshur me një vello martese.

Të dy këta emoji kanë variacionin standard me pesë ngjyra për ngjyra të ndryshme të lëkurës. iOS 14.2 i Apple do të sjellë gjithashtu azhurnime të tjera të dobishme për pronarët e iPhone dhe pritet të vijë së bashku me iPhone të rinj këtë muaj.