Ekskluzive: Ja ku zhvillohet ndeshja Bjellorusia vs Kosova, Greqia bie si opsion

Bjellorusia vs Kosova, ende mbetët e paqartë se dihet ku do të zhvillohet takimi!

Qipro dhe Turqia mbetën opsione, sipas burimeve të Albanian News, Qipro është më favorizuar!

Megjithëse zyrtarisht nuk është përjashtuar edhe Greqia, vështirë se do të zhvillohet takimi aty.

Për shkak të luftës në Ukrainë, ndeshjet si vendas Bjellorusia do t’i zhvillon jashtë shtëpisë.

Ky takim do të zhvillohet me datë 19 qershor, me fillim nga ora 20:45. Kosova gjendet në vendin e tretë në grup me vetëm dy pikë, teksa Bjellorusia është e fundit me 0 pikë.