Agim Ademi: Unë kurrë nuk jap dorëheqje, veç pse kanë qejf disa që nuk e duan futbollin

Kryetari i Federatës së Futbollit të Kosovës Agim Ademi, në një intervistë që është duke e dhënë në emisionin ‘Rubikon’ me Adriatik Kelmendin, ka folur për objektiviat që ka federata dhe ai si Kryetar në vitin 2023.

Po ashtu Ademi ka deklaruar që ai nuk do të jap dorëheqje

‘Nuk ka njeri që me shtyen me jep dorëheqje, nuk jap dorëheqjen përderisa me duan futbolldashësit. Kurrë nuk jap dorëheqje vetëm pse duan disa që nuk ia duan të mirën futbollit’ tha Ademi.

Emisionin mund të shikoni më poshtë./