Djemtë e Stanishiqit përgojojnë futbollin e Kosovës

Mbeturinat e Serbisë vazhdojnë të përzihen në çdo pore të jetës në Kosovë. Djemtë e nipat e serbëve, ortakët, bashkëpunëtorët e besa edhe rroktarët e tyre mbrëmë në një emision televiziv shfaqën tërë mllefin e tyre për futbollin e Kosovës. Në një emision ku marrin pjesë plagjiator dhe falsifikator, njeriu që ka shkatërruar gjithçka sa ishte pjesë e futbollit, duke nxjerrë ekipe prej lige, duke falimentuar komplet ekipe, del e shet moral pikërisht në këtë televizion. Atij duhet mi ardhë marre. Ai është një i pa skrupullt dhe supozitor, pensionist i pa ngopur. Gjithsesi,”madhështia” e këtij emisioni ishte shkëlqesia e tij, hiq më pak se djali i shkaut Stanishiq, Baton Haxhiu, i cili ishte sekser dhe kumbar i tyre me info para lufte, me takime me ta, madje duke treguar zotësinë që të ju tregoi militarëve se edhe ku gjinden njerëz të rëndësishëm shqiptar për ti kapur. Një debill si ky dhe supozitor i njohur për shumë vrima, të shumë njerëzve në Kosovë tani ka kaluar kufijtë dhe është bërë mbarëkombëtar dhe ndërkombëtar, ku ju futet në prapanicë çdokujt. Tash ka filluar të bëhet edhe analist futbolli tu mendu që aty ndikon. Madje, ky i paskrupullt shkon aq larg që ngarkon të parin e FFK-së si “të korruptuar”, dhe jep vizione bashkë me disa debilçiqa. Mos harro se ti je mësu me ***er për goje nëpër emisione politike, me shantazhu edhe me bë argatin e dikujt, por këtu ke ngec o nipi i Serbisë. Të kanë ikur forcat e planifikuara dhe ke ngel jashtë orbitës. Tash sigurisht po don vëmendje, por vëmendja ka sfidat e veta e mos e harro këtë deklaratë qe ti e thua pa pas as lidhje me futboll. Nëse tu ka dhimbsur Serbia për dënim e për eliminim nga kampionati botëror, mund të shkosh në Graçanicë dhe me ndez një qiri, ndoshta po të pushon zemra ty dhe tjerëve si ti. Por mos harro se Kosova e as futbolli më nuk duron as Serbi e as bashkëpunëtorë si ti! Ne që kemi derdhë djers në livadhet e shëndrruara në terrene futbolli e të përjashtuar nga objektet tona nga vëllezërit e tu nuk lejojmë që të na përlyeni. Futbolli e ka marr tashmë rrugën e vet të mbarë, pa shantazhues, hajna, profitera, njerëz që asnjë gjë nuk kanë bërë për futbollin e Kosovës. Kështu që të pëlqej ose jo ty dhe serbëve të tjerë, që veq kritikojnë e si pranojnë rezultatet e Kosovës, tash më Kosova po ec me të gjithë shqiptarët edhe pa juve! Zdravo!, shkruan futbolli.info