Rita Ora takohet me Chris Brown, këngëtari rikthehet në Britani pas 11 vitesh

Rita Ora u pa në rrugët e Londrës se bashku me Chris Brown, ish të dashurën e tij dhe djalin e tyre të vogël Aeko.

Chris Brown iu ndalua hyrja në  Britaninë e Madhe pasi u arrestua për sulm ndaj të dashurës së atëhershme Rihanna në vitin 2009, gjatë një debati në një makinë pas festës së Grammy.

Ndërsa si duket nuk e ka atë problem më që nga viti 2015, ndërsa u zbulua se ylli kishte shfrytëzuar në maksimum kufizimet duke u nisur për në Mbretërinë e Bashkuar për t’u ribashkuar me Ammika dhe djalin e tyre.

Rita u tregua turpshme duke mbuluar fytyrën, ndërsa u ngjit në pjesën e pasme të veturës për të udhëtuar drejt shtëpisë.

Në përputhje me udhëzimet aktuale të shëndetit dhe sigurisë në Britaninë e madhe, Chris Brown mbuloi fytyrën e tij me një maskë mbrojtëse ndërsa po kalonte nëpër rrugë me djalin dhjetë muajsh Aeko në krahët e tij.