Nuk kalon heqja e homologimit të veturave

Në mungesë kuorumi, nuk ka kaluar në Kuvend projektligji i propozuar nga Lëvizja Vetëvendosje që ia kufizon Devollëve monopolin në homologimin e veturave.

Projektligji për automjete që parasheh heqjen e homologimit për automjete nuk ka kaluar në Kuvend për mungesë vendimmarrje.

Vetëm Grupi Parlamentar i VV-së kanë mbështetur këtë projektligj. Derisa 30 deputet ishin pro, 10 kundër dhe 1 abstenim.

Për këtë pikë pati mjaft debat nga deputetët e grupeve parlamentare.

Pas këtij votimi, deputetët e Kuvendit kanë shkuar në pauzë deri në orën 14:35.