Dështon votimi i raportit vjetor të AKK-së

Raporti vjetor i Autoritetit Kosovar të Konkurrencës për vitin 2019 nuk është hedhur në votim për shkak se në seancën plenare të Kuvendit të pranishëm ishin të pranishëm vetëm 48 deputetë.

Nënkryetarja e Kuvendit të Kosovës Arbërie Nagavci, tha se për shkak të mungesës së kuorumit, raporti nuk mund të hidhet në votim.

Paraprakisht raport ka marrë përkrahjen nga Komisioni për Ekonomi dhe Komisioni për Buxhet e Transfere.

Mbështetje ka marrë edhe nga LDK, PDK, ndërsa kundër janë shprehur deputetët e Lëvizjes Vetëvendosje.