Kuvendi sërish nuk e voton Projektligjin për vlerat e UÇK-së

Deputetët e Kuvendit të Kosovës serish nuk i dhanë mbështetje Projektligjit për mbrojtjen e vlerave të luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Për Projektligjin për vlerat e UÇK-së votuan 37 deputetë, një votë ishte kundër dhe asnjë abstenim.

Për shkak të mungesës së kuorumit për votimin e këtij projektligji, i njëjti mund të hidhet në votim në një rast tjetër.