Kurti: Krenarë me “Dardanët”

Albin Kurti ka përkrahu kombëtaren e Kosovës në ndeshjen kundër Maqedonisë së Veriut.

Ai në një status në facebook ka thënë se, më së miri e din vet lojtarët rendësin e fitores kundër Maqedonisë Veriut.

Postimi i plotë i Kurtii:

“Nuk ndodh shpesh që sytë e një populli të tërë të kthehen kah disa, në një vend, në një kohë. Rëndësinë e përballjes me Maqedoninë e Veriut më së miri e dinë lojtarët dhe stafi i përfaqësueses sonë që na sollën deri këtu. Krenarë jemi me ta – shpresojmë edhe lojë të bukur drejt fitores”.