Miratohet Projekt-rregulloja për Atashetë e Mbrojtjes

Ka filluar mbledhja e radhës e Qeverisë Hoti, e cila ishte e paraparë të mbahej nga ora 17:00.

Më dy vota kundër është miratuar Projek-rregulloja për Atashetë e Mbrojtjes.

Ky projekt-rregullore është për shërbim në FSK dhe për nevojat e përfaqësimit të FSK-së, pjesëtarët e FSK-së zgjidhen për të shërbyer si atashetë e Mbrojtjes në përfaqësim diplomatik jashtë vendit.