KEDS paralajmëron ndërprerje të rrymës si pasojë e punimeve në rrjet

Arsyeja: Punime të domosdoshme për siguri të sistemit.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

08.10.2020

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Batllava do të ndërprehet:

Dalja 10 kV MAP Burgu i Sigurisë së Lartë (Kodi 14015003): nga ora 09:00-12:00 dhe prej orës 13:00-16:00

Pjesërisht do të mbesin pa tension kodet:

Vendet: MAP Burgu i Sigurisë së Lartë

Arsyeja: Pastrimi të linjes 10kV nga vegjetacioni

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10(20)kV Gjakova III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja 40 (Kodi: 81084023) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Rr.Bajram Curri, Rr.Dërgut Vokshi, Rr.Ismail Qemali, Rr.Marin Barleti (një pjesë), Rr.Nënë Tereza, Rr.Pjetër Budi, Rr.Rruga e UÇK-së, Rr.Sadik Pozhegu, Rr.Sadik Stavileci, Rr.Skënderbeu, Rr.Sylejmon Vokshi.

Arsyeja: Pastrimi I NS 04kv dhe verifikimi i vajit

2.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dragabili (Kodi: 82082006) prej orës 09:00 -12:00 dhe prej orës 13:00 -16:00

Vendet: Rr.605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), Rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), Rr.557 Bedri Berisha (1 konsumatorë), fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë, Shkozë.

Arsyeja: Pastrimi i linjës nga vegjetacioni

Pejë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Leshani (Kodi: 51000005) prej orës 10:30 deri në ora 14:30

Vendet: Fshatrat: Ramun, Gllaviqicë, Leshan, Jabllanicë, Rosuja dhe Cvërk e Thatë.

Arsyeja: Pastrim i trases

Mitrovic

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qirezi (Kodi: 74000004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Krushefc, Polac, Dashefcë, Baks, Qirez, Prellofcë, Krasaliq, Kozhicë, Krasmirofcë, Likoshan, Gradicë, Godanc.

Arsyeja: Punimi i shtyllave dhe shtrëngimi i përquesve, kontrollimi i TS për vaj, etj.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Jezerci (Kodi: 40042003) prej orës 09:00 -12:00 dhe prej orës 13:00 -16:00

Vendet: Manastirc,Nerodime e ulët dhe e epërme,Balaj, Jezerc dhe bizniset private.

Arsyeja: Pastrimi i linjes nga vegjetacioni

2.

Nga Dalja 6 KV do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Glloboqicë-Degezimi i Glloboqices prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Pa tension mbesin kodet.

TS 10/04 kV Krivenik – lagje Thaqët (Kodi 42000002020) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Rezhanc – Hunel (Rrezane) (Kodi 42000002022) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Rezhanc – Bajramaliu (Rrezane) (Kodi 42000002023) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Goranc – TS Albani (Kodi 42000002024) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV TS Bravet (Kodi 42000002035) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Glloboqic – TS Kufiri (Dogana (Kodi 42000002026) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Glloboqic – Ramadan Ceka (Kodi 42000002027) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Glloboqic – te Lumajt (Shkolla)) (Kodi 42000002028) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Glloboqic Kodrali – (Leka – Luma) (Kodi 42000002029) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV TS IPKO (Kodi 42000002033) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV TS Vala (Kodi 42000002034) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Degëzimi i Glloboqicës

Arsyeja: Pastrimi i linjës nga vegjetacioni

3.

Nga TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kosovapetrolli (Kodi 40041003): nga ora 08:40-09:00 dhe prej orës 14:00-14:20

Pjesërisht do të mbesin pa tension kodet:

TS 10/04 kV Depo e materialit ndërtimor Kadri Llabian (Kodi 40041003210) nga ora 08:40 deri në ora 14:20

TS 10/04 kV Grup konsumatoreve (Kodi 40041003262) nga ora 08:40 deri në ora 14:20

TS 10/04 kV N.T.P. “KOSOVA POR” Azem Guta (Kodi 40041003241) nga ora 08:40 deri në ora 14:20

TS 10/04 kV N.T.P.”ET COM” Enver Gani Tahiri (Kodi 40041003251) nga ora 08:40 deri në ora 14:20

TS 10/04 kV N.T. RAHOVICA COMERCE (Kodi 40041003261) nga ora 08:40 deri në ora 14:20

TS 10/04 kV TS Prelez I Muhaxherëve (Kodi 40041003259) nga ora 08:40 deri në ora 14:20

TS 10/04 kV TS Prelez I Muhaxherëve (Kodi 40041003017) nga ora 08:40 deri në ora 14:20

TS 10/04 kV TS Pishina “Princes” Bekim Halili (Kodi 40041003208) nga ora 08:40 deri në ora 14:20

Vendet: Fe-Rr.”G.Terbeshi”,Talinovci i Jerlive, Muhovci, Prelezi i Jerlive dhe i Muhagjerëve dhe Bizniset private.

Arsyeja: Punime në shtyllen 10kV në Prelez të Muhaxherve.

Prizren

1.

Nga TS 35/10 kV Sharri (Dragash) do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rapqa (Kodi: 30036009) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Rapqa e ulët, Rapqa e epërme, Fabrika Meka, Brezne, Krsteci i ulët, Krsteci nalt, Rrenci, Ferma TS- Berham Jonuzi, TS- Qendra Petroll, Buqe, Pllavë, TS-Ujsjellsi Brezne.

Arsyeja: Ndrrim i izolatoreve, shtrëngim i përquesve dhe pastrimi i trases.

Punime në projekte investive

09.10.2020

Prishtinë

1.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

NS 10/04kV Furra Laura (kodi: 14000001004 ) prej orës 09:00 – 17:00

Vendet: Një pjesë e Rr. Skenderbeu, një pjesë e Valon Hasanit.

Arsyeja: Projekti “Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina – konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

Nga TS TS 35/10kV Fushë Kosova II. do të ndërprehet:

TS 10/04kV Xhamija Kulla (kodi: 15018018066) prej orës 09:00 – 16:00

Vendet:Një pjesë e e furnizimit me TS Kulla Xhamija

Arsyeja: Ngritja e shtyllave nën rrjetin ekzistues.

3.

Nga TS TS 35/10kV Fushë Kosova II. do të ndërprehet:

TS 10/04kV Te Sadiku (kodi: 15018018063) prej orës 09:00 – 16:00

Vendet:Një pjesë e furnizimit me TS Te Sadiku

Arsyeja: Ngritja e shtyllave nën rrjetin ekzistues.

4.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.32 SH.K.SH (kodi: 12000023) prej orës 09:00 – 09:15 dhe prej orës 20:45-21:00

Vendet: Qyteza Pejton, qendra (nje pjese), remonti.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension, manipulimi me ndarsa TM

5.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qyteteza Pejton 1 (Gjykata kushtetuese) (kodi: 12000023101) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Qyteza Pejton 1

Arsyeja: Ndrrimi i ormanit TU

Punime nga palët e treta

09.10.2020

Gjakovë

1.

Ng NS 35/10kV Gjakova II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gjakova III (Kodi 81000116) nga ora 09:00- 09:15 dhe nga ora 15:45-16:00

Vendet: Rrugët: Besim Bistrazhini, Dërgut Vokshi (1 konsumatorë), Dëshmorët e Lirisë, Elena Gjika, Gjon Bisaku, Gjon Nikoll Kazazi, Haki Taha, Hysni Dobruna (një pjesë), Ismail Qemali (një

pjesë), Konferenca e Bunjajt, Konstandin Kristoforidhi, Lidhja e Prizrenit (2 konsumatorë), Martin Camaj, Migjeni (një pjesë), Mithat Frashëri, Shaban Polluzha, Yjet e Erenikut (një pjesë) dhe Yll Morina (2 konsumatorë).

Arsyeja: Dislokimi i TS sipas Zgjidhjes Teknike

2.

Ng NS 35/10kV Gjakova II do të ndërprehet:

Dalja 10/04 kV Enver Ahmeti (Kodi 81000116371) nga ora 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Enver Ahmeti

Arsyeja: Dislokimi i TS sipas Zgjidhjes Teknike

3.

Ng TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kijeva (Kodi 82082007) nga ora 10:00 deri në ora17:00

Vendet: Fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë, Stapanicë.

Arsyeja: Demontimi dhe monimi i shtyllës 12/1600, vendosja e konzolles, shtrirja e përquesit deri te TS-I me të gjitha paisjet përcjellëse.