Fotografi të Gucatit e Haradinajt vendosen rrugëve të Prishtinës

Fotografi të krerëve të veteranëve janë vendosur rrugëve të Prishtinës.

Organizata e veteranëve ka publikuar pamje të vendeve ku janë vendosur fotografi të kreut të veteranëve, Hysni Gucatit, si dhe nënkryetarit Nasim Haradinaj.

Ky reagim i veteranëve vjen si mbështetje për Gucatin dhe Haradinaj që janë duke u përballur me drejtësinë në Hagë.