Zeka paralajmëron disa të vërteta tronditëse për disa “Heronj” të UÇK -së

Gjykata Speciale do te zbuloje gjera te tmerrshme ne biografitë e “heronjeve”. Ky është mendimi i Mialim Zekës për zhvillimet e fundit që po ndodhin në Kosovë.

Pak orë pas arrestimit të parë nga Gjykata e Hagëz, Zeka thotë se ka ardhur koha që do të dalin zhvezhur patriotet e spijunët…

Ky është postimi i plotëe i Zekës

Do dalin lakuriqe patriote e spijuje patriot. Do dalin lakuriqe te atille qe vertete kane vra ne permasat e Avni Rrustemit, po edhe te atille qe kane vra diamante shqipetar, per ta pastruar veten nga kazani i mutsihanes serbe. Do dalin fakte tronditese per shume individ qe i kemi mbajtur per heronje, ka ne mesin e tyre qe vertete jane shpallur te tille, po qe ne fakt tere jeten kane punuar dhe vepruar kunder interesave te shqiptareve, e per llogari te Serbise.