Vdesin dy pacientë nga koronavirusi në Spitalin e Gjilanit

 Dy pacientë të cilët po trajtoheshin në Spitalin e Përgjithshëm të Gjilanit, kanë ndërruar jetë pasi ishin të infektuar me COVID-19.

Bëhet fjalë për një grua 81-vjeçare nga Gjilani dhe një burrë nga Stublla e Vitisë, 80-vjeçar.