Termokosi njofton se ka filluar sezoni i ri i ngrohjes

Termokos ka nisur me sezonin e ri të ngrohjes për kryeqytetasit.

Kryeshefi i kësaj ndërmarrje, Arsim Fetahu në një lidhje direkte në Edicionin Special në Klan Kosova ka bërë të ditur se janë rreth 2000 konsumatorë të rinj që janë kyçur në sistem të ngrohjes.

“Sot kemi filluar sezonin e ri të ngrohjes. Për fat të mirë numri i konsumatorëve të rinj është afër 2000 konsumatorë dhe besoj se edhe konsumatorët që kanë qenë të kyçur vitet e kaluara do të jenë të kënaqur më shërbimet tona”, tha ai.

Fetahu ka treguar se shifra totale e konsumatorëve është 15,500.