Osmani pret në takim Komisionerin Oliver Varhelyi

Sot, më 8 tetor 2020, kryetarja e Kuvendit të Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani, pret në takim Komisionerin për Zgjerimin dhe Politikën e Fqinjësisë, Oliver Varhelyi.

Pas takimit me kryetaren e Kuvendit, Komisioneri Oliver Varhelyi u adresohet deputetëve të Kuvendit të Republikës së Kosovës.