Kuvendi për herë të gjashtë nuk e voton Projektligjin për Rimëkëmbje Ekonomike

Deputetët e Kuvendit të Kosovës për herë të gjashtë më radhë nuk i kanë dhënë përkrahje Projektligjit për Rimëkëmbje Ekonomike.

Ky projektligj nuk e mori përkrahjen e deputetëve të VV-së dhe PDK-së.

58 kanë votuar pro këtij projektligji, që nuk janë të mjaftueshme.