Ambasada Amerikane i dhuron MPB-së mjete mbrojtëse nga Covid-19

Ministria e Punëve të Brendshme (MPB) ka pranua donacion nga Ambasada Amerikanë në Prishtinë.

Ky donacion përmban mjete mbrojtëse nga Covid-19 si maska shumë përdorimesh, dezinfektues dhe dorëza që janë të destinuara për MPB-në dhe tri agjencitë e saja, raporton EO.

Me këtë rast ministri Veliu ka falënderuar ambasadën për ndihëm e vazhdueshme, duke shtuar se institucionet janë duke bërë të pamundurën në luftimin e pandemisë.