Gjobiten 686 persona që nuk respektuan masat anti-COVID

686 gjoba ndaj personave që janë hasur në rrugë duke mos bartur maska.

Policia e Kosovës po vazhdon të kontrollojë zbatimin e masave të caktuara nga Qeveria e Kosovës dhe Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik të Kosovës kundër COVID-19.

Organet e rendit i kanë shqiptuar  ose duke shkelur masat anti-COVID.