Qeveria e Kosovës me autobus për në Tiranë

Në Tiranë sot do të mbahet mbledhja e Qeverisë së Kosovës dhe Qeverisë së Shqipërisë.

E kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti ka publikuar një fotografi rrugës për në Tiranë.

Hoti bashkë me ministrat janë duke udhëtuar me autobus. Nga ku edhe Hoti ka publikuar një fotografi.

“Bashkë me kabinetin rrugës për Shqipëri. Për pak takohemi me kolegët tanë nga Qeveria e Republikës së Shqipërisë, në Pallatin e Kongreseve në Tiranë”, ka shkruar Hoti në ‘facebook’.