Agim Veliu diskuton për Strategjinë e sigurisë së Kosovës

Ministri i Punëve të Brendshme, Agim Veliu sot ka zhvilluar takim me sekretarin e Këshillit të Sigurisë së Kosovës, Shpend Terdevaj.

Në këtë takim biseduan për Strategjinë e sigurisë së Kosovës.
Veliu bën të ditur se diskutuan edhe për zhvillimin e Planit të Reagimit Kombëtar dhe për fusha tjera specifike në sektorin e sigurisë.