KEDS-i njofton për punime në rrjet, këto janë vendet ku do ketë ndërprerje të rrymës

KEDS ka njoftuar për punime që do të realizohen në rrjet.

Si rrjedhojë, disa lokacione në Kosovë do të mbesin pa energji elektrike, shkruan lajmi.net.

Njoftimi i plotë:

Prizren

1.
Në NS 110/35/10 kV Theranda  do të ndërprehet:
Dalja 10kV Shpenadia  (Kodi: 32000023) prej orës 10:00 deri në ora 14:00
Vendet: Serbica Trepetica,Shpendia, Velezha dhe Caparci.
Arsyeja: Përforcimi apo ndërrimi shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm  dhe përforcimi i përçuesve.

Gjakovë

1.
Në NS 110/10 kV Gjakova 2  do të ndërprehet:
Dalja 10kV Elektromotori -Deva (Kodi:81000003 ) prej orës 11:00 deri në ora 15:00
Vendet: rrugët: Abdurrahim Buza, Aleksandër Moisiu, Anton Çeta, Asim Vokshi, Avni Rrustemi, Bashkim Idrizi, Dëshmorët e Lirisë, Faik Konica, Gjergj Fishta, Ilir Soba, Isa Grezda, Kongresi i Manastirit, Korab Binxhiu (një pjesë), Lidhja e Prizrenit, Mic Sokoli, Bujar roka, Migjeni, Orize, Londra, Uashingtoni, Yjet e Erenikut dhe Ymer Prizreni.
Arsyeja: Ndërrimi i kthinës mbrojtëse transformatorike në TS-24.

2.
Në NS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Cermjani (Kodi: 80080012)  prej orës 09:00-12:00 dhe 13:00 -16:00
Vendet: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Gusk, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Krlan, Meqe, Netiç, Rashkoc, Vraniq, Cermjan, Zhabel dhe Zhdrellë.
Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga vegjetacioni.

Mitrovicë

1.
Në NS 110/10(20) kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Stacioni Hekurudhor (Kodi: 73000004)  prej orës 09:00-12:00 dhe 13:00-16:00
Vendet: Shtitaricë, Dalak, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balincë, Oshlan, Duboc, Galicë, Beçiq dhe Brusnik.
Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga vegjetacioni.

Pejë

1.
Në NS 110/35/10 kV Peja 1  do të ndërprehet:
Dalja 10kV Radavci  (Kodi: 50000004) prej orës 11:00 deri në ora 14:00
Vendet: Novosella, Radavci, Brestoviku, Dogana, Jabllanica e Madhe  dhe HEC-Radavci.
Arsyeja: Punime në energjizimin e SSH në Radavc.
Vërejtje: Ka Burim te Ripërtrishëm-HC- Radavci.

Ferizaj

1.
Në  NS 35/10  kV Kaçaniku do të ndërprehet:
Dalja 10kV Pylltaria  (Stabiliment) prej orës  09:00-12:00  dhe 13:00- 17:00
(kodet: 40043004081; 40043004083; 40043004084; 40043004085)
Vendet: Kërbliq, Leskovicë, Drenushë, Nikovc dhe Rekë.
Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga vegjetacioni.

30.09.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.
NS 110/10 kV Prishtina 5 do të ndërprehet:
TS 10/04kV TSB Llukar   ZPRR2016  (kodi: 13000004117 ) prej orës  10:30-15:30
Vendet: rr.Shefqet Krasniqi dhe rruga nëe Llukar (një pjesë).
Arsyeja: Punime në projektin PLC.

01.10.2020
Punime në projekte investive

Prishtinë

1.
NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:
NS 10/04kV Furra Laura  (kodi: 14000001004 ) prej orës 09:00 – 17:00
Vendet: Një pjesë e rr. Skënderbeu, një pjesë e Valon Hasani.
Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.
Në NS 220/10 kV Drenasi do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Orllati   (Kodi: 16100005) nga ora 09:00 – 17:00.
Vendet: Zabeli i  Ulët, një pjesë e Llapushnikut, Poterki dhe Vukovci.
Arsyeja: Energjizimi i Transformatorit.

3.
Në NS 35/10kV Fushë- Kosova II do të ndërprehet:
NS 10/04kV Gërgurët  (kodi: 15018018065) prej orës 09:00 -16:00
Vendet: Gërgurët.
Arsyeja: Ngritja e shtyllave nën rrjetin ekzistues.

4.

NS 35/10kV Fushë-Kosova II do të ndërprehet:
NS 10/04kV Bardh i Madh te Sadiku (Kodi: 15018018063) nga ora 09:00 – 16:00
Vendet: Ana e majtë e rruges UÇK në afërsi të montazhes së KEK-ut, Montazha.
Arsyeja: Shtrirja e kabllos nën linjën ekzistuese.

5.
Në NS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:
Dalja 10kV J 15 Kampin Jordanez (Kodi 10000010) nga ora 09:00- 15:00
Vendet: Elkos, Hiberna FM, Karabinieret Italian, Gazeta Kosova Sot, Unmiku, Ylli Bec dhe  PTK.
Arsyeja: Punimi i lidhëseve kabllovike.

6.
Në NS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehet:
NS 10/0.4kV Llapi 2  (Kodi: 11000003055) nga ora 09:00- 21:00
Vendet: Një pjesë e rr.Haxhi Zeka dhe nje pjese  e rr. Llapi.
Arsyeja: Montimi i Kthinave 2+1 dhe ormanit  të tensionit të ulët në TS Llapi 2.

7.
Në NS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehet:
NS 10/0.4kV Çamëria 1 (Kodi: 11000003012) nga ora 09:00- 21:00
Vendet: Një pjesë e rr.Haxhi Zeka dhe një pjesë e rr. Nikollë Ivanaj.
Arsyeja: Montimi i kthinave 2+1 dhe ormanit të tensionit të ulët në TS Llapi 2.

8.
Në NS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehet:
NS 10/0.4kV Antigona Fazliu (Kodi: 11000003022) nga ora 09:00- 21:00
Vendet: Një pjesë e rr.Antigona Fazliu.
Arsyeja: Montimi i kthinave 2+1 dhe ormanit  të tensionit të ulët në TS Llapi 2.

9.
Në NS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehet:
NS 10/0.4kV Haxhi Mulla Zeka (Kodi: 11000003011) nga ora 09:00- 21:00
Vendet: Një pjesë e rr.Haxhi Zeka dhe një pjesë e rr.Jeronim De Rada.
Arsyeja: Montimi i kthinave 2+1 dhe ormanit të tensionit të ulët në TS Llapi 2.

10.
Në NS 35/10kV Fushë Kosovë do të ndërprehet:
NS 10/0.4kV Bedri Prishtina N.T.N.”TREGTIA”(Apollonia A-21) (Kodi: 15018015191) nga 13:00- 15:00
Vendet: Objekti i banesave te rrugët  Besa-Besë dhe Abedin Sogojeva.
Arsyeja: Nderrimi i kthinave, Transformotorit dhe  punimi i kokave të kabllos.

11.
Në NS 35/10kV Fushë Kosovë do të ndërprehet:
NS 10/0.4kV Arben Aliu”BNT”SH.P.K (Kodi: 15018015229) nga 13:00- 15:00
Vendet: Objekti i banesave te rruga  Besa- Besë.
Arsyeja: Ndërrimi i kthinave, Transformotorit dhe  punimi i kokave të kabllos.

12.
Në NS 35/10kV Fushë-Kosovë do të ndërprehet:
NS 10/0.4kV Fehat Zeqiri”ARDITI GROUP”SH.P.K (Kodi: 15018015221) nga 13:00- 15:00
Vendet: Nje pjese e rr.Hysen Xhakolli.
Arsyeja: Ndërrimi i kthinave, transformotorit dhe  punimi i kokave të kabllos.

13.
Në NS 35/10kV Fushë-Kosovë do të ndërprehet:
NS 10/0.4kV Bedri Prishtina TREGTIA”SH.P.K” (Kodi: 15018015251) nga 13:00- 15:00
Vendet: Objekti i banesave te rruga  Besa-Besë.
Arsyeja: Ndërrimi i kthinave, transformotorit dhe  punimi i kokave të kabllos.

14.
Në NS 35/10kV Fushë- Kosovë do të ndërprehet:
NS 10/0.4kV Idriz Sami Baruti “BB Home”SH.P.K (Kodi: 10012002214) nga 13:00- 15:00
Vendet: Nje pjese  e rr.Abedin Sogojeva.
Arsyeja: Ndërrimi i kthinave, transformotorit dhe  punimi i kokave të kabllos.

15.
Në NS 35/10kV Fushë Kosovë do të ndërprehet:
NS 10/0.4kV Kabashi AM-Atdhe Kabashi (Kodi: 10012002174) nga 13:00- 15:00
Vendet: Objekti i banesave te rruga  Besa Besë.
Arsyeja: Ndërrimi i kthinave, transformotorit dhe  punimi i kokave të kabllos

16.
Në NS 35/10kV Fushë Kosovë do të ndërprehet:
NS 10/0.4kV Molla e Kuqe (Kodi: 10012002092) nga 13:00- 15:00
Vendet: Objekti i banesave te rruga  Besa-Besë dhe Enver Maloku.
Arsyeja: Ndërrimi i kthinave, transformotorit dhe  punimi i kokave të kabllos.

01.10.2020
Punime nga palët e treta
Mitrovicë
1.
Në NS 110/10(20) kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Martiraj  (Kodi: 73000009)  prej orës 11:00 -15:00
Vendet: Bahri Kuqi, Bajram Imeri, Gojbule, Studime, Sfaraqak, Skrome, Bozhlan, Gumnishtë dhe Begaj.
Arsyeja: Energjizimi i kthinave hyrëse-dalëse të tensionit të mesëm.

2.
NS 110/10 kV Mitrovica 2 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV  Iber Lepenci (Kodi: 70000012) prej orës 11:00-15:00
Vendet: Hakif Bislimi, Kemajl Loshi, Shaip Kalludra, Ali Fejzullahu,  Shaban Idrizi, Elmaz Peci, Hoxhë Hasan Tasini, Gani Hajra dhe fshatrat: Zhabar i Ulët dhe i Epërm, Shipol dhe Lushtë.
Arsyeja: Ndërrimi i ormanit të tensionit të ulët- në TS Kulla Zhabar.

Ferizaj

1.
NS 35/10 kV Ferizaj II do të ndërprehet:
Dalja 10 kV  Kosova Petrolli (Kodi: 40041003) prej orës 10:00-13:00
Vendet: Ferizaj: rruga Ganimete Terbeshi”, Talinovci  i Jerlive, Muhovci, Prelezi i Jerlive dhe I Muhaxherëve dhe bizniset private.
Arsyeja: Ngritja e shtyllës 12/1600 nën tension.