Në këto vende do të ketë ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve

KEDS njofton konsumatoret se do të ketë ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve në rrjet.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet.

29.09.2020
Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Mitrovicë

1.
Nga NS 35/10 kV Shupkovci I do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Kqiqi (Kodi: 70000102) prej orës 09:00-12:00 dhe prej orës 13:00- 16:00
Vendet: Shupkovci, Kçiqi i Vogël dhe Kçiqi i Madh.
Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga vegjetacioni.

Ferizaj

1.
Nga TS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Kaçaniku i Vjetër (Kodi: 40043007) prej orës 09:00-12:00 dhe prej orës 13:00- 17:00
Vendet: Doganaj, Duraj, Kaçanik i Vjetër, Stagovë, Begracë dhe Elezaj.
Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga vegjetacioni.

Gjakovë

1.
Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Dobroshi (Kodi: 80080007) prej orës 09:00-12:00 dhe prej orës 13:00- 16:00
Vendet: Batushë, Berjah, Brovinë, Dobrosh, Hereç, Molliq, Nivokaz, Osek Hilë (një pjesë), Pacaj, Skivjan (një pjesë), Stubëll; rrugët: Dedë Gjon Luli (një pjesë), Pashko Vasa dhe Lekë Dukagjini.
Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga vegjetacioni.

30.09.2020
Punime në projekte investive

Prishtinë

1.
Në NS 110/35/10 kV Prishtina 1 të ndërprehet:
Dalja 10kV J17 Bercom (kodi: 10000011) prej orës 09:00 – 13:00
Vendet: Bercom.
Arsyeja: Selektimi i kabllove të tensionit të mesëm.

2.
Në NS 110/35/10 kV Prishtina 1 të ndërprehet:
Dalja 10kV J14 Jumco(kodi: 10000004) prej orës 09:00 – 13:00
Vendet: Jumko, Zona Industriale – një pjesë.
Arsyeja: Selektimi i kabllove të tensionit të mesëm.

3.
Nga NS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet:
Dalja 10kV Gllobari 2 (Kodi: 16100028) prej orës 08:30-09:00 dhe nga 15:00 -17:00
Vendet: Tërestenik, Shtuticë, Polluzhë dhe Gllobar.
Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

4.
Nga NS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet:
TS 10/0.4kV Tërstenik Cakiqët (kod: 16100028121) prej orës 08:30 -17:00
Vendet: Cakiqët.
Arsyeja: Ndërrimi i ormanit, ndarësit dhe i transformotorit të ri.

5.
Nga TS 35/10kV Fushë Kosova II.do të ndërprehet:
TS 10/0.4kV Bardh i Madh te Sadiku (kod: 15018018063) prej orës 09:00 -16:00
Vendet: Te Sadiku.
Arsyeja: Shtrirja e kabllos nën linjën ekzistuese.

6.
Nga TS 35/10kV Fushë-Kosova II do të ndërprehet:
NS 10/04kV Gërgurët (kodi: 15018018065) prej orës 09:00 deri në ora -16:00
Vendet: Gërgurët.
Arsyeja: Vendosja e shtyllave nën tension.

7.
Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:
Dalja 10kV Ballovc (Kodi: 14000008) prej orës 08:00 dhe nga 16:00
Vendet: Surkishi, Lladofci, Sfeqël, Dumoshi, Shajkovci, Surdulli, Hertica, Drazhnje, Rakenica dhe Turuqica.
Arsyeja: Energjizimi i linjes se dhe trafos në kuadër të projektit Dumosh 2.

8.
Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:
NS 10/04kV Ilirida 4 (Taslixhe 4) (kodi: 11000004017) prej orës 09:00 deri në ora -21:00
Vendet: Tasligje 4.
Arsyeja: Ndërrimi i kthinave 2+1 dhe i ormanit të tensionit të ulët.

9.
NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:
NS 10/04kV Furra Laura (kodi: 14000001004 ) prej orës 09:00 deri në ora 17:00
Vendet: Një pjesë e rr. Skënderbeu, një pjesë e Valon Hasanit.
Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.