Lëndohet pasi e zë rryma në shtyllën elektrike

Një person deri sa ka qenë duke punuar në një shtyllë elektrike, ka rënë në një kontakt me elektricitetin dhe është lënduar.

Në vendin e ngjarjes ka dalë emergjenca dhe i ka dhënë ndihmë mjekësore e më pas e ka transportuar në spitalin rajonal. Sipas mjekëve viktima ka lëndime të lehta dhe pas tretmanit lirohet për në shtëpi.