Gruaja e lajmëron për dhunë në familje, policia i gjen armë e municion në shtëpi

Në njoftimin e Policisë së Pejës, bëhet e ditur se i dyshuari L.M është arrestuar.

Njoftimi i plotë:

Policia e Kosovës, Stacioni Policor Pejë, me datën 26.09. 2020, është informuar nga viktima për një rast Dhunë familjare.

Njësiti Policor pran Stacionit Policor Pejë, menjëherë iu kanë përgjigjur vendit ngjarjes, dhe me të hyrë ne një dhomë mbi një tryezë kanë hasur në disa armë dhe municion, i dyshuari L. M. i lindur 1974 është arrestuar.

Tek i dyshuari janë hasur dhe konfiskuar:

– një (1) Armë automatike Tomson dhe dy karikator

– një (1) Armë artizanale

– një (1) Pistoletë Bereta, me një karikator

– një Pistoletë Colt, me një karikator

– dy karikator AK-47

– një vazhdues tromblonik

– municion kalibrave ndryshëm.

I dyshuari pas intervistimit, me urdhër të prokurorit shtetit i është caktuar masa e ndalimit policor.