Bie bora e parë në Kroaci e Slloveni

I tërë rajoni po përballet me rënie të temperaturave e reshje shiu.
Mirëpo, në disa zona malore tashmë kanë rënë edhe fjollat e para të borës.

Një ciklon i thellë nga zona e Gjirit të Genovës u zhvendos në Adriatikun verior gjatë mëngjesit dhe pritet të lëvizë më tej në Adriatikun qendror.

Për shkak të kësaj me ndryshime moti po përballet i tërë rajoni. Në disa zona malore në Kroaci madje ka rënë edhe borë.

Reshje bore ka pasur edhe në viset malore të Sllovenisë.