VV dhe LDK nuk e votojnë, dështon sërish projektligji për vlerat e UÇK-së

Projektligji në fjalë në Kuvendin e Kosovës mori vetëm 36 vota pro, shkruan lajmi.net.

I njëjti nuk u votua nga LDK dhe VV, parti të cilat abstenuan.

Si i tillë, ky projektligj do të vihet sërish në votim në njërën nga seancat e radhës.