OVL e UÇK-së, thonë se nuk i dinë arsyet e futjes së Eulex në zyrat e tyre

Sekretari i OVL UÇK-së, Faton Klinaku, tha se aksioni i sotëm i EULEX-it në zyrat e kësaj organizate është i kundërligjshëm.

Ai në një prononcim për klankosova.tv ka drejtuar akuza ndaj institucioneve të Kosovës që siç tha ai “po na detyrojnë të merren vetë me këta matrapazë”.

“Ky është aksion i kundërligjshëm i EULEX-it. Ata kanë ardhur në zyrat tona dhe vetëm po kontrollojnë. Fajet i ka shteti jonë që po na detyron të merremi ne vetë me këta matrapazë”.

Klinaku tha se nuk e dinë se pse ndodh ky aksion derisa tha se nuk ia kanë kërkuar as dosjet që i morën disa herë nga disa persona të panjohur.