Daut Haradinaj : Kudo që e kanë kokën, kështu do të duken

Daut Haradinaj ka shkruar në rrjetin social Facebook lidhur me aksionin e mbrëmshëm të Policisë së Kosovës në Karaçevë të Kamenicës, për të cilet thotë të jet ndier krenar .

“Kudo që e kanë kokën, kështu do të duken. Krenar me policinë tonë”, ka shkruar Haradinaj.

Kujtojmë se të njejtin operacion të policisë për goditje të krimit e kishe refuzuar më parë, kryeministri i asokohe, Albin Kurti, gjë që e ka pranuar edhe ai në një intervistë televizive, ku ka rrëfyer dhe ka pranuar se si e kishte refuzuar dy herë këtë plan të policisë.

Postimi i plotë:

Kudo që e kanë kokën, kështu do të duken.
Krenar me policinë tonë.