KEDS me punime në rrjet, paralajmërohen ndërprerje të rrymës

Arsyeja: Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit.

Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

19.09.2020

Prishtinë

1.

TS 110/10 kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

TS 10/04kV TSB Llukar ZPRR2016 (kodi: 13000004117 ) prej orës 10:30-15:30

Vendet: rr.Shefqet Krasniqi, dhe rr. në Llukar (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në projektin PLC.

2.

TS 220/35kV Elektrana A do të ndërprehet:

TS 35 kV Parku i Biznesit (Kodi: 160230) prej orës 00:01deri në ora 00:10

Vendet: Parku I, Parku II, Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuçak, Xhurgjicë, Shkolla LLapushnik, Kleqkë e re, A02 PLASTIKA, Shtrubullovë, Zabel i Ulët, Zabel te shkolla, Vukovc, Llapushnik Gashët, Poterk, Komorani, Komoran lagjja e Koperativës, Komoran Zogaj, Komoran Ibriqet, Zabel i Lart, Ujësjellësi Prishtina Komoran, Vukovc (një pjesë), Llapushnik (një pjesë) dhe A19 Kosmonte Foods.

Arsyeja: Kalimi i furnizimit të NS nga LP 35 kV Kosova A në LP 35 kV Magure (pastrimi i trasesë në LP 35kV Kosova A).

Ferizaj

1.

TS 35/10 kV Ferizaj 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Pylltaria (Kodi: 40043004) prej orës 09:00-12:00 dhe 13:00-17:00.

Vendet: Kërbliq dhe Leskovicë, Drenusha, Rakoci, Sanatoria, Llanishta, Gjurgjedelli, Runjeva, Hekurudha, Kisi dhe Lagjja e re.

Arsyeja: Pastrim i trasesë.

2.

TS 35/10 KV Shtime nga dalja 10kV Shtime do të ndërprehet:

TS.10/04kV (Kodi: 41046003079 dhe 41046003112) prej orës 08:00 deri në ora 14:00.

Vendet: T.S. Bllacali dhe TS – Viva Fresh.

Arsyeja: Dislokimi i rrjetit të tensionit të ulët dhe të mesëm me elemente përcjellëse.

Gjakovë

1.

TS 35/10kV Gjakova II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gjakova III (Kodi: 81000116) prej orës 08:00 deri në ora 09:00

Vendet: Rrugët: Besim Bistrazhini, Dërgut Vokshi, Dëshmorët e Lirisë, Elena Gjika, Gjon Bisaku, Gjon Nikoll Kazazi, Haki Taha, Hysni Dobruna (një pjesë), Ismail Qemali (një pjesë), Konferenca e Bunjajt, Konstandin Kristoforidhi, Lidhja e Prizrenit, Martin Camaj, Migjeni (një pjesë), Mithat Frashëri, Shaban Polluzha, Yjet e Erenikut (një pjesë) dhe Yll Morina.

Arsyeja: Largimi i shtyllës së demontuar të drurit, të tensionit të mesëm të drurit që paraqet rrezik në afërsi të Trafostacionit 3.

20.09.2020

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Prishtinë

1.

TS 220/35kV Elektrana A do të ndërprehet:

Mazgit-Koliq 35/04kV (Kodi: 10016001001 dhe 10016001002) prej orës 00:01deri në ora 00:10

Vendet: Europlast-Siqevë, SH.P.K.-LLC”Apollonia” Fabrikë e Tjegullave

Arsyeja: Kalimi i furnizimit të NS nga LP 35 kV Prishtina 1 në LP 35 kV Kosova A (pastrami i trasesë në LP 35kV Kosova A).

2.

TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

TS 35/10kV Besia (Kodi: 10013011, 10013012, 10013013 ) prej orës 00:01deri në ora 00:10

Vendet: Ibër- Lepenci, Prugovci-1(te Villa Natyra, Verbovcët, Lupçi Poshtëm, Vranidolli, Tenezhdollin, Kazerma e FSK në Vranidoll, Barilevë Lecët,Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company dhe Prugovc Zuqollët.

Arsyeja: Kalimi i furnizimit të NS nga LP 35 kV Prishtina 1 në LP 35 kV Kosova A (pastrami i trasesë në LP 35kV Kosova A).

20.09.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

TS 10/04kV Dumnicë Beqovit ZPRR 2016 (kodi: 14000011285) prej orës 11:00-15:00

Vendet: Dumnicë – Beqajt.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në projektin PLC.

20.09.2020

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Fushë- Kosova II nga dalja 10kv Apollonia do të ndërprehet:

TS 10/04KV (Kodi: 15018015140 dhe 15018015248) prej orës 09:00 deri në ora 12:00.

Vendet: TS Grajqevcët dhe TS Lulzim Tafa Model Slovenia Objekti(C & C1).

Arsyeja: Energjizimin e kthinave të reja në trafostacionin e ri – hyrje-dalje.

Ferizaj

1.

TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10KV Zona Industriale (Kodi: 41000009) prej orës 09:00 deri në ora 12:00.

Vendet: TS Emonek, TS Coca Cola, TS Motrat Binjake, TS Janina, TS Agim Nita, TS Mulliri Millenium, TS Xella, TS Pofix, TS Semerana, TS Ekzoni, TS Keja Company, TS UBT, TS Muja, TS Geg .

Arsyeja: Krijimi i kushteve të sigurisë në punë nën LP 110kV (zëvendësimi i përçuesve me kabllo 10kV).

21.09.2020

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV FAN Zahir Pajaziti (Kodi: 14000014) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: FAN Zahir Pajaziti, Letanc te Rexha, Smajlovit, Bajqinë, Kerpimeh, Repë, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylevicë, Breze, Trnavice, Murgull, Zakut, Metehi dhe Doberdol.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

2.

TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Vasileva (kodi 16100006) nga ora 09:00 deri në 12:00.

Vendet: Pokleku, Vasileva, Sefë Hasi-Ferma e lopëve dhe Rexhep Cërrvadiku.

Arsyeja: Pastrimi i LP 10kV nga vegjetacioni.

3.

Në TS 220/10kV Drenasi nga dalja 10kV Baice Çikatove do të ndërprehet :

Degzimi 10 kV (Kodi: 16100008165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 163, 164, 178, 249, 029, 030, 035, 179, 245, 172, 036, 248) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Vendet: Obri, Tërrdevc, Baincë, Tërrdevc te Dauti.

Arsyeja: Pastrimi i LP 10kV nga vegjetacioni.

4.

TS 220/35kV Elektrana A do të ndërprehet:

Mazgit-Koliq 35/04kV (Kodi: 10016001001 dhe 10016001002) prej orës 00:01 deri në ora 00:10

Vendet: Europlast-Siqevë, SH.P.K.-LLC”Apollonia” Fabrikë e Tjegullave.

Arsyeja: Kalimi i furnizimit të NS nga LP 35 kV Prishtina 1 në LP 35 kV Kosova A (pastrimi i trasesë në LP 35kV Kosova A).

5.

TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

TS 35/10kV Besia (Kodi: 10013011, 10013012, 10013013 ) prej orës 00:01deri në ora 00:10

Vendet: Iber Lepencin, Prugovci-1(te Villa Natyra Verbovcët Luçi e Poshtëm, Vranidolli, Tenezhdollin, Kazerma e FSK në Vranidoll, Barilevë Lecët,Te kanali Besi, Leban te Baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company dhe Prugovci Zuqollët.

Arsyeja: Kalimi i furnizimit të NS nga LP 35 kV Prishtina 1 në LP 35 kV Kosova A (pastrimi i trasesë në LP 35kV Kosova A).

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Jezerci (Kodi: 40042003) prej orës 09:00 – 12:00 si dhe 13:00 -16:00

Vendet: Manastirc, Nerodime e Ulët dhe e Epërme, Balaj, Jezerc dhe bizniset private.

Arsyeja: Pastrimi i LP 10kV nga vegjetacioni.

21.09.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

TS 10/04kV Dumnicë Beqovit ZPRR 2016 (kodi: 14000011285) prej orës 11:00-15:00

Vendet: Dumnicë Beqajt.

Arsyeja e ndërprerjes: Punimeve në projektin PLC.

2.

TS 110/10 kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

TS 10/04kV TSB Llukar ZPRR2016 (kodi: 13000004117 ) prej orës 10:30-15:30

Vendet: rr.Shefqet Krasniqi dhe rr. në Llukar (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në projektin PLC.

3.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

NS 10/04kV Furra Laura (kodi: 14000001004 ) prej orës 09:00-17:00

Vendet: Një pjesë e rr. Skënderbeu, një pjesë e Valon Hasanit.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në projektin “Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina – konsumatorët në rrjetin e ri.

4.

Nga TS 35/10(20)kV Besi do të ndërprehet:

TS 10/04kV Leban Dobratiqët 2 (kodi: 10013012112) prej orës 09:00-16:00

Vendet: Leban Dobratiqët 2.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime ne projektin “Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina – konsumatorët në rrjetin e ri.

5.

TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

TS 10/04kV Prugofc Zuqollët (Kodi 15019009121 ) nga 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS Prugofc Zuqollët.

Arsyeja: vendosja e daljeve të reja në ormanin ekzistues.

21.09.2020

Punime nga palët e treta

Pejë

1.

TS. 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

TS 10/04kV Poqestë te shkolla (Kodi 51000007020) nga ora 08:00-11:00 dhe 12:00-16:00

Vendet: Poqestë te shkolla.

Arsyeja: Realizimi i projektit të ndriçimit Publik në fshatin Poqestë.

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Fushë- Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vragoli (Kodi 15018007) nga ora 09:30 deri në ora 11:00

Vendet: Vragoli, Miradi e Ulët (nje pjese), Batusa, Henci, Lagja 29 dhe Pompen FAM GAS

Arsyeja: Vendosja e urave (zbarrave) per energjizimin e kthinës dalëse së re në Trafostacionin ekzistues “Rijad Hasani” me kod:15018007239.

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:

Dalja 10 kv Drejtimi Emin Duraku (Kodi 40040002) nga 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: rrugët: Emin Duraku, Gjon Sereqi, objektet banesor Inxhinieringu, Hajrush Beqiri, Vizioni (Çerdhja), Naser Hetemi, Xhemaj Ferati dhe Seli Palushi.

Arsyeja: Energjizimi i kthinave hyrse-dalëse të tensionit të mesëm.

22.09.2020

Punime nga palët e treta

Pejë

1.

TS. 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

TS. 10/04kV Kliqina 1 (Kodi 51000005035) nga ora 08:00-11:00 dhe 12:00-16:00

Vendet: TS Kliqina 1.

Arsyeja: Realizimi i projektit të Ndriçimit Publik në fshatin Poqestë.

22.09.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 110/10 kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

TS 10/04kV TSB Llukar ZPRR2016 (kodi: 13000004117 ) prej orës 10:30-15:30

Vendet: rr.Shefqet Krasniqi dhe rr. në Llukar (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në projektin PLC.

3.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

NS 10/04kV Furra Laura (kodi: 14000001004 ) prej orës 09:00-17:00

Vendet: Një pjesë e rr. Skënderbeu dhe një pjesë e Valon Hasanit.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në projektin “Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina – konsumatorëve në rrjetin e ri.

4.

TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

TS 10/04kV Prugofc Zuqollët (Kodi 15019009121 ) nga 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS Prugofc- Zuqollët.

Arsyeja: vendosja e daljeve te reja në ormanin ekzistues.