Zhduket një femër në Prizren

Policia e Kosovës ka njoftuar se një person i gjinisë femër në Prizren është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet vendndodhja e saj.

Vëllai i viktimës ka raportuar për këtë ngjarje, ndërsa rasti ende është duke u hetuar.

“Një mashkull kosovar ka raportuar se motra  e tij viktima femër kosovare është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vendndodhjen e saj. Rasti është duke u hetuar”, thuhet në njoftimin e policisë.