Përmirësohet ajri në Prishtinë

Me këtë rast, ka njoftuar personat e ndjeshëm të kenë kujdes.

Por në orët e pasditës duket që cilësia e ajrit u rregullua, tani sipas IKShPK-së, ajri është përmirësuar dhe është i shëndetshëm.

Ndonëse në mëngjes indeksi i cilësisë së ajrit ishte 60, tani sipas IKShPK-së ka arritur në 46.