Agim Ademi – luftëtar i vitit

Presidenti i Federatës së Futbollit të Kosovës, Agim Ademi, nuk i duket interesant muaj e as viti mos të ketë rival të përbetuar dhe kënaqet kur i gjunjëzon!

Agim Ademi është një luftëtar i futbollit sepse vazhdimisht është në luftë me opozitën.

Kur duket se po shembet Agim Ademi nga skena e futbollit, ai fuqizohet edhe më shumë dhe del triumfues.

Kur duket se humbjen e ka të pashmangshme në futboll, atij i shtohet elektorati për çudi!

A thua cila është magjia që e përdor Agim Ademi dhe bind të gjithë.

Puna e tij apo i ka sytë me maje e të parefuzueshëm!

Duket se e ka dhunti apo talent për t’i fituar betejat me rivalët në skenën diplomatike dhe ndaj opozitës.

Merakli i sfidave dhe i luftërave futbollistike sepse e bëjnë të duket më komod, më luan ndaj kundërshtarëve!

I kritikuar e i sulmuar, por asnjëherë i dorëzuar e as i frikësuar por prapë në krye.

Nuk e ka qejf kravatën por merakli i orëve të shtrenjta dhe këmishave!

Një luftëtar në futboll, në diplomaci i dashur, nga opozita i urryer por nga gjinia e bukur nuk është i preferuar por i votuar gjithsesi!

Krejt në fund, Agim Ademi i do luftërat sportive, deri më sot nuk njeh humbje!