Ademi takoj presidentin e FIFA-s, Gianni Infantino dhe presidentin e UEFA-s, Aleksander Çeferin

Si çdo herë kënaqësi t’i takoj presidentin e FIFA-s, Gianni Infantino dhe presidentin e UEFA-s, Aleksander Çeferin.

Infantino më falënderoj edhe një herë për mikpritjen e ngrohtë në Kosovë, si dhe shprehu mirënjohjen e tij edhe për krerët e institucioneve dhe komunitetin e futbollit kosovar në tërësi.

E në takimin me presidentin e UEFA-s, e njoftova atë për situatën dhe gjendjen e futbollit dhe të Federatës.

Si gjithmonë në vazhdimësi në kontakt për gjithçka.

#BashkëPërFutbollin