Tetë stile flokësh që janë të lehta për t’u mirëmbajtur

Modele flokësh të shkurtër për një fillim të ri

Është e lehtë të mësoheni me thjeshtësinë. Nëse jeni për ndryshim, po ju sjellim pak frymëzim të mirë.

Prakticiteti ka një çmim, sepse ne nuk kemi shumë kohë, kështu që shpesh kërkojmë disa zgjidhje koherente të përditshme. Kështu është edhe me flokët, tani stilistët propozojnë stile të ndryshme falënderuese.

Balluket e gjata ofrojnë një sërë mundësish stilizimi.

Flokët e ngritura nga balli duken shumë elegante dhe femërore.

Flokët e thinjura lehtë mund të përfshihen në modele flokësh të shkurtër, veçanërisht në kombinim me xhufkat.

Modelet e shkurtra hapin fytyrën, shkojnë shumë mirë edhe me buzëkuq të kuq.

Shkurtimi i pjerrët i xhufkave e kornizon bukur fytyrën, i japin një dinamikë.

Flokët kaçurrelë kanë një karakter të fuqishëm, mirëpo stilistët e vërtetë dinë t’i rregullojnë.

Këngëtarja Rita Ora është njëra ndër ato të cilat bëjnë eksperimente me stile.

Flokët me tallaze të buta gjithashtu janë idealë për këtë tip modeli flokësh.