‘Kosova, First Class’, kështu e vlerëson UEFA seminarin në Prishtinë

Screenshot

Shtëpia më e madhe e futbollit në Evropë, Uefa e ka vlerësuar jashtëzakonisht shumë seminarin e mbajtur në Prishtinë, seminar ky i cili ishte për menaxhimin e futbollit.

Ky është mesazhi i tyre.

Urime (urime) Federata e Futbollit të Kosovës për organizimin e Certifikatës së parë të UEFA-s në Menaxhimin e Futbollit – Edicioni i Kosovës!

Seminari ynë i fundit, i organizuar në kryeqytet, Prishtinë, shfaqi njohuritë dhe aftësitë mbresëlënëse të tonapjesëmarrës të përkushtuar.

Ata përfunduan me sukses një provim sfidues me gojë dhe bashkëpunuan në një simulim të Ligës së Kampionëve prestigjioze të UEFA-s.

Jemi shumë të lumtur që shohim Shoqatat e reja Kombëtare që përqafojnë rrugën arsimore dhe UEFA CFM është programi i përsosur për të filluar!

Federata e Futbollit të Kosovës është anëtarja e fundit që i është bashkuar UEFA-s, dhe ne ndihemi jashtëzakonisht krenarë që jemi pjesë e rrugëtimit të tyre arsimor dhe urojmë suksese të vazhdueshme në karrierën e tyre.

Urime të gjithë të diplomuarve tanë të sapo certifikuar për këtë arritje të jashtëzakonshme dhe përkushtimin e tyre të palëkundur për rritje dhe mësim.

Faleminderit shumë (shumë faleminderit) Federatës së Futbollit të Kosovës dhe të gjithë pjesëmarrësve që e bënë këtë event të suksesshëm në edicionin e parë!