Postimet e Ismet Munishit që bien ndesh me ato që tha në intervistën e fundit

Ismet Munishi në një intervistë për Blic ndër shumë kritika, tha se në Kosovë titulli i kampionit në futboll fitohet mes fushës së blertë dhe tavolinava, pa ofruar ndonjë fakt.

Por një postim që e kishte bërë sa ishte pjesë e FC Ballkani, bie ndesh me fjalët e tij, shkruan KosovaSport.info.

Ai e kishte uruar Dritën si fituese dhe referin, Dardan Çaka.

Më posht e keni postimin origjinal: