Agim Ademi: Arrestimi në muajin mars ndikoi në ecurinë e kombëtares, ne të gjithë jemi si familje

Kryetari i Federatës së futbollit të Kosovës, Agim Ademi në emisionin A PLAY në ATV, ka deklaruar që arrestimi i tij në muajin mars ishte i padrejtë dhe kjo i kishte shokuar edhe futbollistët dhe kishte ndikuar në ecurinë e kombëtares.

‘Ka qenë e vështirë për mua, pasi që kjo ndodhi ishte një ditë para se me shpalos projektin. Këtë ndodhi e konsiderojë të pa arsyeshme për vet faktin se u vërtetua se nuk ka pasur asgjë. Ka ndodhur diçka që ka qenë e pa vërtetë dhe secili do të mbajë përgjegjësi. Kjo ngjarje ka mundur të këtë ndikim edhe te ekpi i jonë. Ekipi kombëtar është rritur bashkë jemi si familje dhe mungesa e ndonjërit vërehet. Ai ka ndikim ka vazhduar edhe në ndeshjet tjera, pasi që nuk është lehtë të arrestohet Presidentin, apo ndonjë anëtar, të ndaluar apo arrest shtëpiak siç kam qenë unë. Këto po realizohen nga agjenda të rrejshme që bëhen tash e disa vite nga njerëz që nuk kanë të bëjnë asgjë me futbollin dhe nuk përfaqësojnë asgjë me futbollin.

Intervistën e plotë mund ta shihni më poshtë.