E fiton edhe sondazhin e vitit 2023: Agim Ademi lë prapa homologun e tij Duka dhe shumë figura tjera kombëtare

Agjencia e Lajmeve “Presheva Jone”, edhe kete vit ka vendosur qe me ane te votave te lexuesve te saje ta zgjedhe personalitetin e vitit, nder figurat me te perfolura, duke perjashtuar vetem politiken.

E kemi perjashtuar ne gare politiken, kjo pasi qe politika zakonisht i ndane njerezit, nderkohe ne si portal, preferojme te perfaqesojme si dhe te shperndajme bashkim dhe miresi, cka e ofrojne zakonisht sporti e arti.

Garen ne sondazhin tone e ka kryesuar presidenti i FFK-se, z. Agim Ademi i cili edhe kete vit, perkunder sfidave, shumica te padrejta e qe nuk kane pasur te bejne direkt me sportin, perseri ka korrur suksese te rendesishme ne zhvillimin e futbollit, shtrirjen e tije permes projekteve ne cdo lagje, ne mbare territorin e Republikes se Kosoves.

E si duket pra lexuesit, qytetare jane gjithemone ata qe gjykojne drejte dhe japin fjalen e fundit, pra e kane vleresuar drejt perpjekjen e z. Ademi qe me cdo kusht, futbollin kosovar ta mbaje larg duarve te krimit dhe atyre qe donin ta kapnin per te realizuar interesat e ngushta klanore.

Me poshte, e keni tabelen e rezultatit te sondazhit: