Federata e Futbollit e Kosovës është nderuar nga OEK me çmimin “Punëdhënësi i vitit 2023”

Federata e Futbollit të Kosovës është nderuar nga OEK me cmimin “Punëdhënësi i Vitit 2023”.

Në këtë mbrëmje speciale, që u mbajt në Prishtinë, u ndan çmime për tatimpaguesit, eksportuesit dhe punëdhënësit e vitit 2023.

Njoftimi i plotë i FFK-së

✅️ Federata e Futbollit e Kosovës është nderuar me çmimin “Punëdhënësi i vitit 2023” ???? në Gala mbrëmjen “The Best of Kosovo 2023” ????, e organizuar nga Oda Ekonomike e Kosovës.

???? Në këtë mbrëmje speciale, që u mbajt në Prishtinë, u ndan çmime për tatimpaguesit, eksportuesit dhe punëdhënësit e vitit 2023.

???? FFK-ja u nderua me këtë çmim për kontributin e saj në rritjen ekonomike të vendit, si një nga punëdhënësit më të mëdhenj të këtij viti ????????

???? FFK falënderon Odën Ekonomike të Kosovës për vlerësimin e punës dhe është krenare me sponsorët e saj që mundësojnë që federata të rritet në vazhdimësi.

⚽️ Përveç aktivitetit e misionit të saj (zhvillimit të futbollit), FFK-ja ka krijuar mundësi punësimi dhe ka bërë që shumë njerëz të kryejnë punë në dhe për FFK-në në të gjithë Kosovën.

Faleminderit OEK! ????