Pacolli: Komuna e Prishtinës është përgjegjëse për mirëmbajtjen e fushës në stadiumin e Prishtinës

Pas shumë kritikave për gjendjen jo të mirë të fushës së futbollit  “Fadil Vokrri”, ku u zhvillua ndeshja e mbrěmshme Kosovë-Izrael, ka dalë me një status në profilin e saj në facebook deputetja Fitore Pacolli ku sipas saj Komuna e Prishtinës është përgjegjëse për investime dhe mirëmbajtjen e fushës në stadiumin e Prishtinës, përcjell kolonamedia.com.

“Komuna e Prishtinës është përgjegjëse për investime dhe mirëmbajtjen e fushës në stadiumin e Prishtinës.

Kush po t’i bllokon investimet dhe mirëmbajtjen e fushës o Perparim Rama?

“Pak llap, pak gollak”, pak rrenc e pak manipulant.”, ka shkruar Pacolli në Facebook. Ajo këtë deklaratë e ka shoqëruar edhe me fotografi.