Të papritura brenda kutisë së Pandorës për Kiarën, dërgon tre banorë në nominim

Kiara është vendosur përpara një vendimi sonte ne dhomën e surprizave, se a do ta hapë kutinë e pandorës apo jo.

Ajo ka marrë pak minuta që të mendojë se çfare të bejë.

Derisa ajo vendosi që ta hapë, pasi siç tha nuk e lejon kurioziteti qe mos ta hapë.

Në kutinë e Pandorës Kiarës iu dhurua nje udhetim falas ne Maldive si cift me Luizin.

Ndërsa e keqja brenda kutisë ishte, se Kiara mund të dërgoje tre banorë në televotim.

Ajo zgjedhi Oltën, Dea Mishel dhe Tean.