Falënderim publik ndaj Presidentit Agim Ademi për donacionin e dhuruar për stadiumin e klubit “Xhevat Jusufi – Xheki”

Falënderim publik ndaj Presidentit të Federata e Futbollit e Kosovës – Football Federation of Kosova z. Agim Ademi për donacionin e rradhës të dhuruar për stadiumin e klubit tonë “Xhevat Jusufi – Xheki”.?

Mirëmbajtja dhe menaxhimi i duhur i stadiumit “Xheki” ka bërë që edhe FFK – ja të vlerësoj punën dhe superorganizimin e Klubit?

Ditë pas dite stadiumi “Xhevat Jusufi – Xheki” po kthehet në stadiumin kryesor të zhvillimit të ndeshjeve zyrtare në regjionin e Mitrovicës ?

Falenderojmë përzemërisht çdo donator dhe sponsor që është i gatshëm të kontribuoj në çfardo forme për klubin tonë, ku çdo ndihmë nuk do të shkoj asnjëherë në vendin e gabuar.??

Faleminderit FFK,
Faleminderit President Ademi.

#ffk #agimademi #newdressingrooms #stadiumixhevatjusufixheki #mitrovice #kfaustralia