Presidenti Ademi ngushëllohet nga Duka me rastin e vdekjes së futbollistit kosovar, Erion Kajtazi

Presidenti i Federatës së Futbollit të Shqipërisë nga ndarë dhimbjen me botën e futbollit të Kosovës dhe familjarët e futbollistit tani të ndjerë, Erion Kajtazi, me rastin e vdekjes në fushën e gjelbër.

Duka i ka dërguar telegram ngushellimi Presidentit të FFK-së, Agim Ademi. Më posht e gjeni telegramin: