Kryetari i FFK-së në Dokumentarin e Abdyl Bellopojes

Kreu i FFK z,Agim Ademi si gjithmon i pranishem ne cdo eveniment sportiv, ai po ashtu edhe sonte ishte i pranishem ne Dokumentarin e ishe futbollistit te gjenerates se arte te KF Prishtines Abdyl Bellopoja.

Kryetari Ademi ne fjalimin e mbajtur u shpreh shume i knaqur per kso dokumentar dhe knaqesi te jem i pranishem dhe ti respektojme gjeneraten e arte te KF Prishtines,dhe u shpreh qe gjithmon do te jet i gatshem te jap kontributin tij per cdo sportist ne vecanti Futbollin.